Nieuws voor teamcaptains

Beste teamcaptain,

mooi dat jullie team zich op heeft gegeven voor de 1e editie van de Laornse Dorpskwis!

Om jullie goed voor te bereiden op het spektakel dat je te wachten staat, organiseren we op woensdag 2 mei een informatieavond voor alle teamcaptains!

Je wordt 2 mei om 19.30 uur verwacht in het Kulturhus. Deze bijeenkomst duurt ongeveer een half uur. Het is de bedoeling dat je als teampcaptain aanwezig bent. Mocht je niet kunnen, dan zien we graag een andere afgevaardigde van het team.

We willen je vragen om van te voren de Team Informatie in te vullen, uit te printen en dit formulier mee te nemen. Daarnaast is het de bedoeling dat je het inschrijfgeld van 25 euro die avond ook mee neemt (geld graag contact betalen, er is geen wisselgeld).

Daarnaast vragen we nog je aandacht voor het volgende: er komt dit weekend (14-15 april) een bonusvraag online op onze Facebookpagina (facebook.com/delaornsedorpskwis), waarop we alle teams vragen om één ludieke foto met je team te posten. Aan deze ludieke teamfoto stellen we alleen wel een paar eisen: het centrale thema voor de foto is Laren. Daarnaast moeten jullie je teamnaam in beeld brengen. Hoe je deze teamnaam in beeld brengt, is natuurlijk aan jullie zelf. Maar originaliteit en creativiteit wordt gewaardeerd! De foto kan ingestuurd worden tot 2 mei, door de foto onder het Facebookbericht te plaatsen. Daarna selecteren wij de vijf leukste foto’s en kan er gestemd worden. Degene met de meeste reacties wint een hele toffe prijs, die je op 25 mei goed van pas kan komen.

We zien je graag op 2 mei in het Kulturhus, tot dan!

groeten,

Organisatie De Laornse Dorpskwis
Ans, Erica, Gemma, Zwaan, Alette, Harriet, Marlou, Dea, Berend en Harm

Geplaatst in nieuws