Het geet deur! Maar wel pas in 2022

Oorspronkelijk zou de Laornse Dorpskwis 15 mei 2020 plaatsvinden, maar dit is vanwege Corona uitgesteld naar 2021. Het einde van de Corona-maatregelen zijn nog niet in zicht, dus de commissie heeft besloten om de Laornse Dorpskwis uit te stellen tot 2022. 

Waarom pas in 2022?
“We hebben als commissie de verschillende scenario’s besproken, bijvoorbeeld de kwis verplaatsen naar het najaar of een volledige online versie. We zijn van mening dat de kwis zich onderscheidt door de verschillende doe-opdrachten en de saamhorigheid, ontmoeting en gezelligheid in het dorp gedurende de avond. Dat vinden we meer passen bij het voorjaar als het langer licht is, dan in het najaar.

Daarnaast is de kwis in onze ogen iets voor alle mensen uit Laren, voor jong en oud. We willen ook dat de oudere of kwetsbare mensen uit Laren zich prettig voelen om volop mee te kunnen doen. Al met al gaan we dan liever voor een topeditie in 2022!” aldus Ans Roekevisch.

Agenda 2022
Met potlood kun je vast de volgende data in je agenda zetten: op 22 april wordt de kwisavond georganiseerd. Vervolgens is op 13 mei de feestavond. Houd ook onze social media kanalen en website www.delaornsedorpskwis.nl in de gaten voor de meest actuele informatie.

Inschrijven is overigens nog steeds mogelijk, er zijn nog een paar plaatsen vrij.

Geplaatst in nieuws
Winkelwagen