Nieuws

Teamcaptainsavond

De teamcaptains zijn vanavond terug de schoolbanken ingedoken bij Daltonbasisschool de Branink om zich voor te bereiden op de kwisavond van 24 mei. Er stond een flink dictee op het programma dat iedereen op de proef stelde.

Ook de jokers waren de echte smaakmakers van de avond! Stel je voor: punten verdubbelen, een start zonder de startopdracht, of een gegarandeerd goed antwoord op die lastige vraag over natuur—de strategieën waren zo slim als ze maar kunnen zijn.

We sloten de avond af door de winnaars van onze fotoactie te feliciteren: “De leukste buurt” en “Vake Bu’j te bange”, die de meeste stemmen hadden. Allebei de teams kregen een joker, die verzilverd werd.

Bedankt aan alle teamcaptains voor jullie energie en inzet. We kunnen niet wachten tot we jullie allemaal zien strijden op de kwisavond op 24 mei. Tot dan!

Geplaatst in nieuws

Flodder foto

Tering zeg, teringlijers! Jullie hebben goed je best gedaan! Er zijn heel veel foto’s ingestuurd. 👍🏼 Het goede nieuws: iedereen die een Flodderfoto heeft gestuurd, krijgt extra punten!
Maar daarnaast hebben we als commissie ook een top 5 samengesteld. Deze top vijf krijgt nog meer bonuspunten. En….. jullie zijn nu aan zet om te bepalen wie de top 2 haalt! Want aan de hand van publieksstemmen op Facebook wordt bepaald hoe de top 5 eruit ziet. Plek 1 en plek 2 krijgen een joker!
Let goed op als je gaat stemmen: iedere foto is aan een emoticon gekoppeld! Klik dus niet je standaard ‘duimpje’ aan, maar kijk goed op wie je jouw stem wilt uitbrengen! Stemmen doe je hier: https://www.facebook.com/delaornsedorpskwis/posts/pfbid0tTqwdWWbYLd2xmCY1Bzs76ULgz5Z2DbKp1P98F19VzTkNeW9uGHcH2VF1TwYWoKyl Stemmen kan tot dinsdagavond 19.00 uur. Daarna maken we op de teamcaptainsavond de winnaars bekend.
👍– Vake Bu’j te bange
❤️– De leukste buurt
😆– De Rossbuurt
😘– Team wippert
😮– 1 van de 100
Geplaatst in nieuws

Joker

Goeeeedemorgen kwissers! Het is alweer zondagochtend. Een mooi moment om een frisse neus te halen en eropuit te gaan en de een-na-laatste joker te zoeken. We hebben ‘m verstopt in de buurt van deze plek. Herken jij de plek? Zoek goed in de nabije omgeving van deze locatie en bemachtig een joker! Heb jij de joker gevonden? Laat dan even een reactie achter hieronder, met foto en jullie teamnaam. Succes met zoeken!

Geplaatst in nieuws

📸 Oproep van de Loarnse Dorpskwis! 🎉

📸 Oproep van de Loarnse Dorpskwis! 🎉

Hallo stelletje teringlijers! Pak je trainingspak en die nét te grote zonnebril, want het is tijd om je innerlijke Flodder te omarmen! We dagen jullie uit voor een fotowedstrijd: transformeer je hele team in de beruchte Familie Flodder! Wij hebben ook alvast onze best gedaan!

Kruip in de huid van Ma Flodder met haar iconische sigaret, Johnnie met zijn eeuwige leren jasje, of Kees met die blik van ‘Buurman, wat doet u nu?’. Natuurlijk mag Sjakie met z’n onafscheidelijke aktetas niet ontbreken. En de buren? Die staan vast te gluren!

Hoe doe je mee?
Gooi je foto als reactie op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/delaornsedorpskwis/posts/pfbid02i4zUtyZg11uZnUFfoViLtByE2uT4tu9mm2PupPr38h2prrBzts16YufDhjeraFLzl “Asociaal gedrag wordt beloond in deze ronde!” Zorg dat je inzending vóór 29 april binnen is. Onze jury kiest de Top 5 beste inzendingen en wie weet win jij wel een joker!

Geplaatst in nieuws

Nog 10 dagen!

Let op! Nog maar 10 dagen om je in te schrijven voor De Laornse Dorpskwis!

Met al 74 teams die meedoen, wordt het weer druk in en buiten het dorp! We hebben alle vragen klaarstaan en gaan over van alles, van vroeger tot nu, en ook toffe doe-opdrachten. Zin in een avond vol lol met je vrienden, buren, familie of collega’s? Ga dan snel naar www.delaornsedorpskwis.nl en meld je nog snel aan.

Geplaatst in nieuws

Vrolijk Pasen

🌷🐣 Vrolijk Pasen, iedereen! 🐣🌷 Hoewel Pasen bijna voorbij is, willen we deze kans niet missen om jullie een glimp te geven van de onvergetelijke momenten die we samen hebben beleefd. 🎉💐

Swipe door de vrolijkheid met onze fotoreeks van de unieke “Eierhoedjes Haak Challenge”! Van kleurrijke creaties tot het indrukwekkende aantal eieren dat jullie hebben ingeleverd – het was een feest voor het oog en het hart. 🧶🥚 Zie je jouw creatie ertussen?

Heb je de magie gemist of wil je het opnieuw beleven? Goed nieuws! De inschrijving voor de nieuwe editie van “De Laornse Dorpskwis” op 24 mei is nog OPEN! 📚🔍 Maar let op: de tijd tikt, en over een paar weken sluit de inschrijving. Mis je kans niet om deel uit te maken van deze unieke ervaring. Wie weet welke verrassende opdrachten we dit keer voor jullie in petto hebben!

Meld je nu aan en doe mee met het avontuur, via https://www.delaornsedorpskwis.nl

#VrolijkPasen #EierhoedjeHaakChallenge #DeLaornseDorpskwis

Geplaatst in nieuws

Jokeractie

Zitten jullie er klaar voor? Zoals gisteren al aangekondigd in de teamcaptains-app, is er vandaag een joker te winnen!

Deze joker ligt verstopt ergens in de omgeving van Laren. We zijn weer in de oude doos gedoken en kwamen deze foto tegen. Maar ellendig als het kan zijn, die foto was helemaal versnipperd! Zien jullie waar dit is? Hier in de buurt ligt ook de joker verstopt.

Heb jij de joker gevonden? Maak dan een foto van jou mét de joker en vermeld je teamnaam en teamnummer daar ook bij en plaats dit als reactie bij ons facebookbericht

Succes!! #delaornsedorpskwis

Geplaatst in nieuws

De feestavond van dit jaar is verplaatst naar 21 juni

Feestbeesten opgelet!
De feestavond van dit jaar is verplaatst naar 21 juni. Oorspronkelijk stond de feestelijke uitslagenavond gepland op vrijdagavond 14 juni 2024. Maar: in dat weekend staat ook Maana Mañana gepland. En we willen natuurlijk niet dat jullie moeten kiezen tussen gezellige feestjes in Laren! Daarom verplaatsen we de feestavond één week, naar vrijdagavond 21 juni.
Voor voetbalfans een bekende datum: het Nederlands team 🦁 speelt dan tegen Frankrijk tijdens het EK in Duitsland. De wedstrijd is te volgen vanuit de kerk, afgewisseld met de uitslagen van de Dorpskwis. En de band De Weekendkrachten zorgt voor een feestelijke afsluiting die avond. Dus noteer het in je agenda en zorg dat je erbij bent!
Geplaatst in nieuws

Laatste nieuws vanaf het Laornse Dorpskwis front!

Zoals bekend vindt op 24 mei 2024 de 3e editie plaats van de Laornse Dorpskwis. Tot nu toe zijn er al meer teams ingeschreven, dan voorgaande edities. Maar het goede nieuws: er is nog plek! Daarnaast is er nieuws te melden over de feestavond.

Wel meedoen, geen team?
We krijgen vaker de opmerking dat mensen wel mee willen doen, maar geen team hebben of een te klein team hebben. Lijkt het jou heel leuk om ook mee te doen, maar heb je nog geen team of zijn jullie met een klein groepje? Meld je dan bij ons door een mail te sturen naar info@delaornsedorpskwis.nl. We verzamelen als organisatie dan alle individuele deelnemers en kleine groepen. We brengen jullie met elkaar in verbinding. Als zich genoeg mensen melden, kun je hopelijk alsnog meedoen als team!

Feestavond verplaatst naar 21 juni 2024
Oorspronkelijk stond de feestelijke uitslagenavond gepland op vrijdagavond 14 juni 2024. Maar: in dat weekend staat ook Mañana Mañana gepland. En we willen natuurlijk niet dat jullie moeten kiezen tussen gezellige feestjes in Laren! Daarom verplaatsen we de feestavond één week, naar vrijdagavond 21 juni. Voor voetbalfans een bekende datum: het Nederlands team speelt dan tegen Frankrijk tijdens het EK in Duitsland. De wedstrijd is te volgen vanuit de kerk, afgewisseld met de uitslagen van de Dorpskwis.

 

Geplaatst in nieuws

De Laornse Dorpskwis komt eraan op vrijdagavond 24 mei!

🎉🌟 De Laornse Dorpskwis komt eraan op vrijdagavond 24 mei! 🌟🎉
Hey speurneuzen! De spanning stijgt, want de Laornse Dorpskwis nadert met rasse schreden! We kunnen jullie vertellen dat de voorbereidingen in volle gang zijn en ons team staat te popelen om de uitdaging aan te gaan! 💪🎉
We zijn druk bezig met het samenstellen van alle vragen en opdrachten, en geloof ons, ze zijn briljant! 📝🔍 Maar hier is het beste nieuws: de komende tijd zullen er hints en tips verschijnen in Laren die je kunnen helpen tijdens de kwisavond! 🕵️‍♂️🔎 Dus houd je ogen open en mis geen enkel detail!
En jij daar, ja jij! Heb jij er net zoveel zin in als wij? Laat het ons weten in de reacties en tag jouw teammaatjes om ze te laten zien hoeveel zin jij hebt in de ultieme kwisavond!
En vergeet niet onze pagina te volgen voor meer updates en onthullingen over de Laornse Dorpskwis. Het gaat legendarisch worden, dus wees erbij! 🌟🎉 #deLaornseDorpskwis
Geplaatst in nieuws
Winkelwagen