De Laornse Dorpskwis maakt kans op trofee en geldprijs bij verkiezing van Kern met Pit

De Laornse Dorpskwis maakt kans op trofee en geldprijs bij verkiezing van Kern met Pit
Vrijdagavond 25 mei 2018 vond de 1
e editie van De Laornse Dorpskwis plaats, met een succesvolle deelname van 71 teams. De Laornse Dorpskwis was vorig jaar één van de 140 deelnemers van Kern met Pit en maakt begin 2019 kans op een trofee en een geldprijs. Publieksstemmen tellen voor vijftig procent mee, dus de organisatie roept heel Laorne op om te stemmen!

KLIK HIER EN STEM OP ONS

Al 40 jaar daagt Kern met Pit mensen in heel Nederland uit om hun droom voor hun buurt binnen een jaar te realiseren. Van het opzetten van een buurtmoestuin tot het organiseren van een dorpstoneelstuk: als het de directe omgeving maar een impuls geeft.

Ruim 140 deelnemers van Kern met Pit 2018 hebben een jaar lang hard gewerkt om hun droom te realiseren. De initiatiefnemers van de Laornse Dorpskwis waren één van deze deelnemers en maken nu kans op een trofeee en een prijs van 1500 euro! Tot en met 10 januari 2019 kan er gestemd worden via www.kernmetpit.nl.

De internetstemmen en de beoordeling van de vakjury bepalen beide voor vijftig procent de favorieten. Op de Kern met Pit Dag op 19 januari 2019 worden de favorieten van elke provincie gekroond tot trofeewinnaar. Die trofeewinnaars gaan door naar de landelijke finale van Kern met Pit tijdens het ‘We doen het Samen! Festival’ dat in maart in Amersfoort plaatsvindt. Daar maken ze kans op de Gouden Pit van 3.000 euro!

Kom op Laorne: stemmen maar!

De organisatie van de Laornse Dorpskwis hoopt dat iedereen de moeite neemt om te gaan stemmen voor 10 januari 2019. Erica Schoneveld licht toe: “Het zou fantastisch zijn als we het met publieksstemmen goed gaan doen en kans maken op de trofee en het geldbedrag van 1500 euro.
Het geldbedrag kunnen we goed gebruiken voor de organisatiekosten van de 2e editie, die medio 2020 plaatsvindt. Dus kom op Laorne, stemmen maar!”

Geplaatst in nieuws
Winkelwagen