DDT grote winnaar van de Laornse Dorpskwis 2022

LAREN – Vrijdagavond 22 april 2022 vond de tweede editie van De Laornse Dorpskwis plaats. 75 teams gingen de strijd aan met elkaar en heel Laren was weer in rep en roer. Tijdens de afsluitende feestavond op vrijdag 13 mei werd bekend dat team DDT er met de eerste prijs vandoor is gegaan. 

Vanaf 19.30 uur stroomde het Kulturhus en de kerk vol, waarna om 20.30 uur de avond ook echt van start ging. Na een kort openingswoord van Erica Schoneveld, voorzitter van de Dorpskwis-commissie, begonnen presentatoren Gemma van Schooten en Roel Wesseldijk aan de presentatie.

De kwisavond werd herbeleefd door de leukste en opmerkelijkste verhalen van die avond, afgewisseld met het bespreken van enkele vragen. In sneltreinvaart werden de teams vanaf plek 75 in beeld gebracht, tot aan de laatste vier teams.

Vier teams op het podium
De top drie bestond dit jaar namelijk uit vier teams. Er bleken twee teams gelijk te zijn geëindigd. De gedeelde derde plek was voor De Harkels en De Leukste Buurt. Nummer twee was Cow Ahead. De grote winnaar van de avond was het team DDT. Zij ontvingen uit handen van de presentatoren de wisselbokaal, overgenomen van Team Groot Dochteren, dat vier jaar geleden de winnaar was.

Gezellige afsluiting
“Prachtig dat de afsluitende uitslagen- en feestavond zo druk bezocht werd”, aldus Harm Dijkman namens de organisatie. “Mooi om te merken dat de presentatie in de smaak viel, gezien het vele gelach en rumoer in de zaal. Het was als commissie de afgelopen weken flink ploeteren, maar dan is het zichtbare plezier bij alle deelnemers een mooie beloning!”

Direct na de uitslag pakte de coverband Livin’Room het podium over en sloot met vele mooie nummers de feestavond af, kort na middernacht.

Geplaatst in nieuws
Winkelwagen