We gaan beginnen

Houd oren en ogen vanaf nu goed open! Want we gaan langzaamaan de spanning opvoeren in laren en ons klaarmaken voor 15 mei. Het wordt een feestje; wij hebben er in ieder geval al veel zin in… en met ons nu al meer dan 1300 deelnemers!

In het clubgebouw van De Laornse Dorpskwis is de afgelopen maanden koortsachtig gewerkt om alle vragen te verzinnen, locaties vast te leggen, te controleren op uitvoerbaarheid en worden nu de allerlaatste puntjes op de “i” gezet. Maar naast al deze vragen (die pas 15 mei onder de ogen van de deelnemers gaan komen) geven we de komende periode ook super belangrijke hints weg en… misschien wel meer.

Alle ingeschreven teams hebben één persoon gebombardeerd tot hun ‘teamcaptain’. Deze wordt a.s. vrijdag (morgen) door ons benaderd. Hij of zij wordt dan ook dé belangrijke schakel tussen de organisatie en het team wat vertegenwoordigd wordt.

Heb je je nog niet opgegeven? Dan is dit dus het moment om niet langer te wachten en jezelf op te geven. Er is nog wel plek, maar langzaamaan raken we echt vol!

Inschrijven kan via www.delaornsedorpskwis.nl/inschrijven

Geplaatst in nieuws
Winkelwagen